Erzurum'da vaşak operasyonu! 19 tavuğu telef etti
Giriş Tarihi:
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vaşak dün akşam Erzurum'un Oltu Şehitler Mahallesi Zennum Sokak'ta Mümine Vural'ın ahırına girdi. Ahıra havalandırmadan giren ve 19 tavuğu telef eden vaşak ahırda mahsur kaldı.
Erzurum'un Oltu ilçesinde aç kalan Vaşak ilçe merkezine inerek ahıra girdi. 19 tavuğu telef eden vaşak ahırda mahsur kaldı.
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vaşak dün akşam Oltu Şehitler Mahallesi Zennum Sokak'ta Mümine Vural'ın ahırına girdi. Ahıra havalandırmadan giren ve 19 tavuğu telef eden vaşak ahırda mahsur kaldı.
Munine Vural, "Sabah ahırın kapısını açtım tavuklarımın birkaçını yerde yatarken gördüm. Sonra arkaya doğru baktığımda önce aslan sandım meğerse vaşakmış korkup dışarı kaçtım. Telefon açtım yeğenlerime onlar geldiler. Ben dul bir bayanım tavuklarımın zararını kim karşılayacak" dedi.