Davutoğlu'nun huzurevine Anneler Günü ziyareti
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Anneler Günü dolayısıyla dün Ankara'daki Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldiği ziyarete ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Anneler Günü dolayısıyla dün Ankara'daki Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldiği ziyarete ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı.
Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla dün Çankaya ilçesindeki Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu. Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde, eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti.
Basınla paylaşılan görüntülere göre, ziyarette Başbakan Davutoğlu'nu karşılayan bir huzurevi sakinine Sare Davutoğlu, "Söz verdim getirdim Başbakan'ı." dedi. Huzurevi sakininin "Nerede kaldın" sözlerine Sare Davutoğlu, "Başbakan çok meşguldü." karşılığını verdi.
Ardından Başbakan Davutoğlu, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, onlara kırmızı gül dağıttı. Ziyarette bir huzurevi sakininden dua isteyen Davutoğlu, "Can dilinizle dua edin bize." ifadesini kullandı. Elini öptüğü bir huzurevi sakini ise Davutoğlu'na, "Biz sizden razıyız, Allah da sizden yerden göğe kadar razı olsun. Hayırlı günler sizlerin olsun. Allah'ın bereketli, sağlıklı, sıhhatli günleri sizin üstünüzde olsun." şeklinde dua etti.
- "Kurban olurum seni verene"
Kendisine, "Allah benim ömrüm kadar ömür versin, işin rast gelsin, hiç ağzının tadı bozulmasın. Allah yanında olsun, kurban olurum seni verene. Ne olursun, müsaade eder misin öpeyim?" diyen huzurevi sakinine ise Davutoğlu, "Tabii, ben sizin oğlunuzum. Onun için Anneler Günü ziyaretine geldik. Sizin evladınızız, sizi hiç yalnız bırakmayız." karşılığını verdi.