Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı

Nevşehir'de bir binada karşılıklı dairelerde oturan 2 ailenin üyelerinin kavgası kan dondurdu. Çocukların "imdat" seslerinin ve feryatlarının binada yankılandığı kavganın kapı önündeki ayakkabı dolabının üzerine çanta konulması üzerine çıktığı ifade edildi. Tarafların tekme, tokat ve yumrukla saldırdığı kavgada husumetin iki sene önce binada turşu yapımı sebebiyle başladığı iddia edildi.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 1

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir binada oturan Fethi Özdemir'in eşi Elif Özdemir, salı günü yakınlarına ziyarete gitti. Bir müddet sonra gelen Elif Özdemir, iddiaya göre çantasını kapı önündeki karşı komşusunun ayakkabı dolabının üzerine bıraktı.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 2

'ÇANTA' DAN ÇIKAN KAVGADA YUMRUKLAR KONUŞTU

Komşusu E.A. ve Z.A., bu duruma tepki gösterince tartışma çıktı. Fethi Özdemir'in eve gelmesiyle tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya E.A. ve Z.A. çiftinin yakınları da dahil oldu.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 3

O ANLAR KAMERADA

Tekme- tokat ve yumruklu kavga, Fethi Özdemir'in çocuğu tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 4

"İMDAT" SESLERİ YANKILANDI

Kavga sırasında Özdemir'in çocuklarının 'imdat' sesleri duyuldu. Kavgada Fethi Özdemir'in kulak memesinin bir parçası koptu. Fethi Özdemir ile eşi Elif Özdemir hastaneye kaldırıldı. Tedavileri yapılan çift, taburcu edildi.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 5

'KAFAMDA 6 DİKİŞ VAR, KULAK MEMEMİN YARISI YOK'

Komşularından şikayetçi olan Fethi Özdemir, "Karşı komşumuz tarafından önce eşim ve çocuklarım eve girerken saldırıya uğradılar. Ben telefon sonrasında eve geldim. Eve geldiğim andan itibaren 6 kişi tarafından saldırıya uğradım. Beni, eşimi ve çocuklarımı darbettiler. Olay, bir çantanın ayakkabı dolabının üzerine konulması ile başladı. Sonrasında akrabalarını üzerimize kışkırtarak kendileri de içinde bulunduğu 6 kişi tarafından saldırıya uğradık. Kollarımın her tarafında darp izleri, kafamda 6 dikiş var, kulak mememin yarısı yok. Şikayetçi olduk, raporlarımız mevcut. Kendileri halen karşı dairede oturuyorlar. Herhangi bir can güvenliğimiz yok. Yatamıyoruz uyuyamıyoruz. Yetkililerden gereğinin yapılmasını arz ediyoruz" diye konuştu.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 6

AYAKKABI FIRLATTI!

E.A. ise husumetin 2 yıl önce apartmanda turşu yapımı nedeniyle başladığını belirterek, "Karşı komşumuzun eşi 2 yıl önce apartmanın merdiveninde turşu yapmış ve kapının önüne bırakmış. Turşunun asidi duvarı ve merdiveni yakıyor. Eşim temizleyin diye ricada bulundu. Temizlemeyince eşim site yönetimine haber veriyor. Bunlar da site yönetimine haber verdiniz diye baskına geliyorlar. O zaman 3 aylık hamile olan eşimle tartışıyorlar. Olaydan 12 gün önce yine haneye tecavüz ettiler, hakarette bulundular. Bayramda misafirlerim vardı. Eşim kapının önünde ayakkabıları düzeltirken komşunun hanımı 'siz hala burada mısınız?' diye ayakkabıyı fırlatıyor. Misafirin hanımının kulağına vuruyor. Kulak zarı hasar görmüş. Daha sonra eşi geliyor ve elindeki sopayla vuruyor. Biz de içeriden gelerek elindeki sopayı almaya çalıştık. Arbede yaşandı. Polis geldi, mahkemelik olduk" diye konuştu.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 7

Polis, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Binadaki dehşette 'turşu' iddiası! Çocukların "imdat" feryatları yankılandı 8
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin