Aydın'da damat dehşeti!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kişinin pompalı tüfekle eşi ve ailesine ateş açması sonucu 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aydın'da damat dehşeti! 1

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'nde M.D, daha önce vefat eden kayınpederinin evine gitti. Burada eşi Tülin Duran ve çocuğu da bulunan M.D, evdekilerinin üzerine 2 pompalı tüfekle ateş açıp kaçtı.

Aydın'da damat dehşeti! 2

İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Aydın'da damat dehşeti! 3

Olayda, komşular Filiz Kahya, Mehmet Kahya, Tülin Duran'ın kardeşleri Bekir Karakılıç, Birol Karakılıç ve eşi Emine Karakılıç öldü, M.D'nin eşi ve kızı Tuğçe Duran ile Şükran Karakılıç yaralandı.

Aydın'da damat dehşeti! 4

112 Acil Sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunulduğu öğrenildi.

Aydın'da damat dehşeti! 5

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Aydın'da damat dehşeti! 6

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzücü bir olayın yaşandığını, karı koca arasında sorun olduğunu söyledi.

Aydın'da damat dehşeti! 7

Mahalle sakinlerden Aysel Ünal, "Ben bu aileyi tanıyorum. Ne vurulan ne de vuranın kötülüğünü gördük. Pompalı seslerini duyar duymaz koştuk. Eşiyle aralarında sorun var diye duyduk. Eşiyle aralarında sorun olsa bile böyle canilik olmaz." dedi.

Aydın'da damat dehşeti! 8

M.D'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve evden uzaklaştırma cezası bulunduğu öğrenildi.

Aydın'da damat dehşeti! 9

5 kişiyi öldüren katil zanlısı sabah saatlerinde emniyet güçlerine teslim oldu

Aydın'da damat dehşeti! 10