Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek

Adı müzmin bekara çıkan Alişan nihayet nişanlandı, kasım ayında sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile evleniyor. "Cumhurbaşkanımıza 6 ay içinde evleneceğim" diye söz vermiştim. Süremin bitmesine 15 gün kala Eda ile tanışarak sözümü tutmuş oldum" diyen ünlü türkücü, hakkında merak edilen her şeyi anlattı.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 1

Adı müzmin bekara çıkan Alişan nihayet nişanlandı, kasım ayında sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile evleniyor. "Cumhurbaşkanımıza 6 ay içinde evleneceğim" diye söz vermiştim. Süremin bitmesine 15 gün kala Eda ile tanışarak sözümü tutmuş oldum" diyen ünlü türkücü, hakkında merak edilen her şeyi anlattı.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 2

Alişan'ın, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportaj şöyle:

Tebrikler, sonunda şeytanın bacağını kırdınız. Evleniyorsunuz.

Şeytanın bacağını öyle bir kırdım ki bacak kalmadı, dağıldı kangren oldu, hahaha!

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 3

Aşık mısınız?

Görücü usulü tanıştık. Uzun yıllardır kimseye duygusal bir şey hissedemiyordum. Annem babam da görücü usulü evlenmiş. Ablası Esra Erol tanıştırdı bizi. Karşılıklı güzel duygular hissettik.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 4

Bu devirde niye görücü usulü?

Uzun zamandır evlenmeyi istiyordum ama karşıma biri çıkmıyordu. Bir de artık etrafımda bekar arkadaşım kalmadı.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 5

Flörtleriniz olmuyor muydu?

Oluyordu ama adı üstünde, flört. Artık yuva kurmak istiyordum.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 6

Cumhurbaşkanına verdiğiniz söz ne kadar etkili oldu bu kararınızda?

Her karşılaşmamızda bir an evvel evlenmem gerektiğini söylüyordu. Zaten yaşım 41 oldu. En son bir davette, "Oğlum hadi artık evlen" deyince, ağzımdan, "Tamam Sayın Cumhurbaşkanım. Söz veriyorum, altı ay içinde evleneceğim" cümlesi çıktı. 29 Nisan'da doluyordu sürem. 15 gün kala sözümü yerine getirdim. Eda ile 11 Nisan'da tanıştık.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 7

"ERKEK ÇOCUĞU BULANA KADAR DEVAM EDECEĞİM"
'En az üç çocuk' önermesine uyacak mısınız?

Mümkünse 4-5 çocuk yapacağım. Bizim ailede erkek çocuk özlemi var. Ben erkeği bulana kadar devam edeceğim. Soyadımızı taşıyacak biri lazım.

Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 8
Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 9
Alişan: Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek 10