❄ Kar İstanbul'un kapısına dayandı! ☃ Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı
İstanbul'da sıcaklıklar iyice düştü ve kar kapıya dayandı. Silivri'nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan yağmur kara dönüştü. Kar yağışı bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Diğer yandan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili oldu. Trafik polisleri de sürücüleri, kar yağışı ve sise karşı dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları yönünde uyardı.
İstanbul Silivri'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur gece saatlerinden itibaren yüksek kesimler de kara dönüştü.
Uzun zamandır beklenen kar yağışı yüksek kesimlere yağmaya başladı.
Vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde cadde lambalarının aydınlattığı kesimlerde kar yağışı görüldü.
BOLU'DA KAR BAŞLADI
Gün boyunca bölgede aralıklarla etkili olan sağanak, Bolu Dağı'nın Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere kesimlerinde yerini kara bıraktı.
Bölgede yoğun şekilde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler trafikte yavaş seyretti.