A HABER GALERİ
Yusuf Namoğlu'ndan Ümit Öztürk bombası
Merkez Hakem Kurulu'ndan istifa eden Yusuf Namoğlu, çarpıcı itiraflarda bulundu. Galatasaray-Trabzonspor maçını değerlendiren Namoğlu, hakem Ümit Öztürk'ün gördüğü pozisyonda yanlış karar verdiğini ifade etti.
MHK Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Namoğlu, istifa gerekçesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Namoğlu, bu haftanın hakem atamalarını gerçekleştirdiklerini ve istifa dilekçelerini bugün vereceklerini açıkladı.
Devre arasında istifa edelim mi diye düşündük. Bunda TFF'ye yakın medya kuruluşlarının aleyhimizde konumaları etkili oldu.
''O arkadaş monitöre bakıp yanlış karar verdi''
''O arkadaş [Ümit Öztürk] monitöre bakıp yanlış karar verdi. Bu hazmedebileceğimiz bir şey değildi.
''Bazı arkadaşlar ekrandan izleyip yanlış karar verdiler''
''Göksel Gümüşdağ'ın VAR sisteminin gelmesinde büyük emekleri var. Bizler bu sisteme inandık ve hayata geçirdik.
Monitöre bakıyorsun, doğru kararı vermen lazım. VAR sistemi adaleti getirecek diye düşündük ama bazı arkadaşlar ekrandan izlemelerine rağmen yanlış kararlar verdiler. Bunları dinlendirdik.