A HABER GALERİ
Yeni transfer golle başladı | Fenerbahçe 2-2 Fatih Karagümrük
Fenerbahçe Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karamgümrük ile Topuk Yaylası'nda karşı karşıya geldi. 4 gollü maçta sarı lacivertlilerin Sivasspor'dan transfer ettiği Mert Hakan ilk golünü kaydetti.
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.
Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya teknik direktör Erol Bulut; Harun, Serdar, Zanka, Sadık, Ozan, Gustavo, Gökhan, Caner, Mert Hakan, Rodrigues ve Thiam ilk 11'i ile çıktı.
Mücadeleye hızlı başlayan Karagümrük, 5'inci dakikada Ndao'nun golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe'nin ise gole yanıtı gecikmedi.
Karşılaşmanın 7'nci dakikasında Ozan Tufan'ın penaltı gölüyle sarı-lacivertliler durumu 1-1'e getirdi.
Karşılaşmanın 77'nci dakikasında Karagümrük'te Ndao, hızlı hücumda takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-2. Mücadelenin son bölümlerinde ise Rodrigues yerini Muhammed'e bırakırken, karşılaşma da 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
MURİQİ, TOLGAY VE DİRAR SAKAT
Öte yandan sarı-lacivertlilerde kamp kadrosunda yer almayan Allahyar, Tolga Ciğerci ve Sosa'nın dışında, Vedat Muriç, Nabil Dirar ve Tolgay Arslan da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giymedi.
Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Sinan Gümüş ve Novak da antrenman eksikleri nedeniyle süre almadı.