Şenol Güneş'ten kadroya neşter!
Süper Lig'in son 10 haftasında 16 puan kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'ten kadroya neşter geldi.
Süper Lig'de son 4 haftada 6, son 10 haftada ise 16 puan kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, işleri yoluna koymak amacıyla ideal 11'inde radikal değişikliklere gitmeyi planlıyor.
Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle son maçlarda performansıyla hayâl kırıklığı yaratan isimleri kulübeye çekecek.
Bu oyuncuların başında da Ricardo Quaresma geliyor. Şenol Hoca, Portekizli yıldızın çalışma azminden memnun.
Ancak her zaman "Önemli olan oyuncunun sahada ne verdiğidir" diyen deneyimli teknik adam, Q7'nin yerine Jeremain Lens'e fırsat tanıyacak.
Hollandalı oyuncu, Grandmedical Manisaspor ile oynanan ilk mücadele ve deplasmandaki Red Bull Leipzig karşılaşmasında sergilediği futbolla beğeni kazanmıştı.