A HABER GALERİ
Galatasaray'ı yıkan Falcao fotoğrafı!
Spor Toto Süper Lig'e Denizlispor yenilgisiyle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken tüm gözler Falcao'ya çevrildi. Kolombiyalı golcüyü kadrosuna katmak için uzun süredir çaba harcayan sarı kırmızılılarda şoke eden bir gerçek ortaya çıktı.
İşte o ilginç detaylar; 9 Ağustos'ta menajer Ahmet Bulut ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Fransa'ya gitti.
Yüksek maaş nedeniyle Fransız kulübü de 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü ile yolları ayırmayı da düşünüyordu. Artık transfer bitme aşamasına gelmişti.
FRANSIZ EKİBİ İNAT EDİYOR
akşam'ın haberine göre; Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao ile çektirdiği fotoğrafı yakın bir akrabası ile paylaştı.
Galatasaray'ın Falcao ile anlaştığını öğrenen Monaco Yetkilileri, karar değiştirerek Sarı-Kırmızılılar'dan bonservis konusunda 5 milyon euroluk (32 Milyon TL) bir istekte bulundu.
Fransız ekibinin yetkilileri, Falcao'ya yeni bir teklif yaparak da oyuncusunun aklını çelmeye çalıştı. Falcao ise kararını değiştirmedi.
ABDURRAHİM ALBAYRAK ÜZGÜN
Albayrak, bu fotoğrafın sosyal medyaya düşmesinden dolayı çok üzgün. Bu üzüntüsün Denizlispor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada net olarak dile getirmişti.