Fenerbahçe'ye En-Nesyri piyangosu! Suudilerden dev bonservis
Gelecek sezon ligde şampiyonluk ipini göğüsleyerek kupa hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de Faslı golcü Youssef En-Nesyri için Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geleceği iddia edildi.
Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan takıma yeni isimler katmak için mesai harcarken diğer yandan da gelir yaratmak amacıyla bazı oyuncuların satışına sıcak bakıyor.
HEDEFTE EN-NESYRI VAR
Afrika basınından Africafoot'un haberine göre, Suudi Arabistan temsilcisi Al Qadsiah, Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'yi transfer etmek için harekete geçti.
Ligue 1'e dönmeye hazırlanan Pierre-Emerick Aubameyang'ın yerine forvet arayışına giren kulüp, tercihini En-Nesyri'den yana kullandı.
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki yıldız oyuncu, kısa sürede birçok Orta Doğu kulübünün radarına girmeyi başardı.