A HABER GALERİ
Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!
Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Aatif Chahechouhe ile kadro dışı bırakılan oyunculardan Nabil Dirar'ın Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Herve Renard'ın tavsiyesi üzerine kendisine kulüp aramaya başladığı öğrenildi.
Giriş Tarihi: 13.10.2018
15:44
Sarı-lacivertlilerde forma şansı kalmayan Dirar, Fas Milli Takımı'ndaki yerini de kaybetme tehlikesi yaşıyor.
Tecrübeli futbolcu, milli takımda zorluklar çekmeye başladı. 2019 Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Fas'ta teknik direktör Herve Renard, Dirar'a oynama zorunluluğu koydu.
Renard'ın da Dirar'a Avrupa liglerine transfer olmasını istediği özellikle Fransa Ligue 1'de bir takıma gitmesinin doğru olacağını belirttiği ifade edildi.
Deneyimli yıldızın da menajeriyle birlikte özellikle Ligue 1'de görüşmelerde olduğu dile getirildi. Toulouse'un da Dirar'la ilgilendiği kaydedildi.
Yine Fas antrenörü Renard'ın Dirar'a Katar ya da Suudi Arabistan gibi liglere gitmemesini istediği, Avrupa'da kalmasını tavsiye ettiği bildirildi.
(Milliyet)