Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde o rakipleri istiyor
Giriş Tarihi:
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Devler Ligi'nde o rakipleri istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde torbaların hemen hemen kesinleşmesi sonrasında gözler grup kurasının çekimine çevrildi. Türkiye'den sadece Galatasaray'ın yer alacağı turnuvada, sarı kırmızılı ekibin hocası Fatih Terim'in ve futbolcuların istediği kuralar belli oldu.

Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması'nda karşılaşmak istediği ekiplerinden başında İngiliz devi Manchester United geliyor.

Tecrübeli çalıştırıcının bir diğer arzusu ise Fransa'nın köklü kulüplerinden AS Monaco ile mücadele etmek.

Sarı kırmızılı futbolcuların kura istekleri ise Terim'in tercihlerinden biraz daha farklı. Galatasaraylı futbolcular 1. torbadan Rusya şampiyonu Lokomotiv Moskova'yı istiyor.


