Erol Bulut'un yardımcıları belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a kaybeden Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonunda kariyeri ile ilgili planlamayı birkaç gün içerisinde duyuracağını belirtti. Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen genç çalıştırıcının yardımcıları da belli oldu.
Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nun sona ermesinin ardından zaman kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, teknik direktörüne kavuşmak için gün sayıyor.
Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Tahir Karapınar'ı getiren sarı-lacivertliler, yerli ve yabancı birçok isimle temas kurmuştu.
Bu isimlerden Erol Bulut ve Nenad Bjelica ön plana çıkarken, yönetim Bulut ile her konuda anlaşma sağladı.