Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan eski milli futbolcu Burak Yılmaz, Süper Lig'e geri dönüyor. Dünya Kupası Play-off elemelerindeki Portekiz maçından sonra milli takıma veda eden tecrübeli futbolcu, son imzasını Süper Lig ekibine atamaya sıcak bakıyor.
Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, sezon sonunda takımdan ayrılacak. Haziranda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli golcü, kulübüyle yeni sözleşme imzalamayacak.
36 yaşındaki forvet, Dünya Kupası Play-off elemelerindeki Portekiz maçından sonra milli takıma veda etmişti.
Burak Yılmaz, A Milli Takım formasıyla çıktığı 77 maçta 31 gol kaydetti.
Yeni takımı merak konusu olan Burak Yılmaz için öne çıkan iki adres; MLS ve Süper Lig.
Ancak tecrübeli golcü, MLS'e göre tekrar Süper Lig'de forma giymeye daha çok sıcak bakıyor.
BU SEZON 7 GOL, 5 ASİST!
Yıldız futbolcu, bu sezon Lille'de beklentilerin altında kalırken çıktığı 37 maçta 7 gol attı ve 5 asist kaydetti.
Burak Yılmaz'ın Fransız ekiplerinden Lille ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Milli futbolcu için Türkiye'den ilgi var.
MONTELLA BURAK İÇİN ISRARCI!
Fanatik'in haberine göre, kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanan Burak Yılmaz için Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella ısrarcı.
Adana Demirspor'un bir süredir Burak Yılmaz ile ilgilendiği vurgulanırken Montella'nın da isteğiyle Akdeniz ekibinin transferde mutlu sona ulaşmak istediği öne sürüldü.
BURAK YILMAZ TRANSFERE SICAK BAKIYOR!
36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın da gelecek sezon Adana Demirspor forması giymeye sıcak baktığı iddia edildi.
Burak Yılmaz bu sezon ise 37 resmi maçta süre alırken 7 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı. Lille ise ligin bitimine dört hafta kala 9. sırada bulunuyor.