Beşiktaş istedi Trabzonspor aldı
Beşiktaş ve Trabzonspor transfer çalışmalarında karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın anlaştığı söylenen gurbetçi oyuncu Trabzonspor'u seçti. Trabzonspor'un genç oyunculara verdiği önem dikkat çekerken, 22'lik gurbetçi yıldız bordo mavili formayı giymek istediğini dile getirdi.
Spor Toto Süper Lig'de transfer bombaları bir bir patlamaya devam ediyor. Transfer döneminde genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'da flaş bir transfer daha gerçekleşti.
Abdullah Avcı'nın, "İleride çok büyük işler yapar" dediği genç futbolcu ile bordo-mavili ekip 3 1 yıllık sözleşme imzaladı. Büyük takımalarda forma şansı bulamamaktan korkan genç futbolcular, Trabzonspor'u bu konuda bir fırsat olarak değerlendiriyor.