Başakşehir, Arda kararını verdi iddiası!
Bonservisi Barcelona'da bulunan ve Medipol Başakşehir'de kiralık oynayan Arda Turan, geçen günlerde şarkıcı Berkay ile yaşadığı olaylardan sonra kulübünden, takım arkadaşlarından ve başkanından helallik isteyeceğini dile getirmişti. Medipol Başakşehir'in, Arda Turan'ın yapması gereken hamle ile ilgili kararını verdiği iddia edildi
Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'le kavga etmesinden sonra takımı Medipol Başakşehir'de kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.
Tecrübeli futbolcunun Berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilen kavga sonrası yaptığı açıklamada, "Yarın bir açıklama daha yapıp kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim" demişti.
Arda Turan'ın takımının son antrenmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarından helallik istediği fakat bunun kabul görmediği iddia edildi.