Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray, Kuzey Kıbrıs ekibi Yenicami AK takımından transfer ettiği genç futbolcu Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı 1

Sezon başında Kıbrıs'ın Yenicami AK takımından transfer edilen 19 yaşındaki Ahmet Sivri, sarı-kırmızılı takımda gösterdiği etkili performansla kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı 2

Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyurdu ve şunları ifade etti: "10 aydır formasını gururla temsil ettiğim Galatasaray ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladım..."

Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı 3

"Bu süreçte üzerimde emeği geçen başta aileme, dostlarıma, akademi hocalarına ve desteklerini her daim hissettiğim Hasan Ecer ve Tekin Birinci ağabeyime sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı 4

"Bana güvenen,inanan hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım, bu daha başlangıç. Aslolan daima Galatasaray'dır."

Ahmet Sivri, Galatasaray'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı 5
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin