A HABER GALERİ
Survivor şampiyonu İsmail Balaban’dan Antalya’da ikinci düğün! İsmail Balaban İlayda Şeker ile evlendi! Paralar havada uçuştu
'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2 defa başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı sene yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, ilk düğünü Kapadokya'da ikinci düğünlerini Antalya'da yaptı. Tüm imkanlarını seferber çiftten İlayda Şeker'in gelinliği çok konuşulurken düğünde paralar havada uçuştu.
İsmail Balaban, şampiyonluk elde ettiği kaldırdığı Survivor 2021 esnasında Gamze Atakan ile nişan atmıştı.
Uzun zaman aşk hayatıyla asından sık sık söz ettiren 35 yaşındaki başpehlivan İsmail Balaban, aynı sene bir diğer yarışmacı İlayda Şeker ile adadan döndükten sonra beklenmedik bir şekilde aşk yaşamaya başlamıştı.
İkili, geçtiğimiz hafta nişan haberiyle gündem olmuştu. İlayda Şeker'in Nevşehir'deki baba evinde düzenlenen nişan töreninde çiftin yüzüklerini Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk takmıştı. İkili, nişanlandıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla duyurmuştu.
NİŞANLIKLIK 1 GÜN SÜRDÜ
Aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan ikili, Şeker'in memleketi olan Ürgüp'te nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in karşılıklı zeybek oynadığı anlar dikkat çekti. Takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
İKİNCİ DÜĞÜN ANTALYA'DA
İsmail Balaban ve İlayda Şeker Kapadokya'dan sonra ikinci düğünü Antalya'da yaptı. Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı.
PARALAR HAVADA UÇUŞTU
Batuhan Karacakaya, Aleyna Çalışkan gibi eski yarışmacılar da arkadaşlarını düğünde yalnız bırakmadı.
Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, geçtiğimiz aylarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı.
"BİR TANE BİLE ORTAK ÖZELLİĞİMİZ YOK"
Şeker, "Üç ortak özelliğiniz?" sorusuna, "Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok" yanıtını vermişti.
Bir takipçisinden gelen "Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik" sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, "Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki" ifadelerini kullanmıştı.