A HABER GALERİ
Nevra Serezli filmin Eda'sını açıkladı! Sihirli Annem'de Defne Joy Foster sürprizi!
Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından Sihirli Annem, tam 22 yıl sonra sinema filmi olarak geri dönüyor. Eski kadroyla izleyici karşısına çıkacak olan filmden yeni kareler gelirken, 'Dudu Peri' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nevra Serezli, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster hakkındaki sürprizi açıkladı.
2003 yılında yayın hayatına başlayan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizi, tam 22 yıl sonra bu kez beyazperdede izleyicileriyle buluşacak.
Sevilen yapımın yeni versiyonu olan "Sihirli Annem: Hepimiz Biriz" filminin çekimleri resmen başladı.
Betüş (İnci Türkay), Sadık (Şahap Sayılgan), Çilek (Zeynep Özkaya), Ceren (Gizem Güven), Dudu Peri (Nevra Serezli) ve diğer unutulmaz karakterler, yıllar sonra bambaşka bir hikâyeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
DEFNE JOY FOSTER SÜRPRİZİ
Dizinin ikonik karakterlerinden Dudu Peri'ye hayat veren usta oyuncu Nevra Serezli, filmin en büyük sürprizini açıkladı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Defne Joy Foster, yapay zekâ teknolojisiyle filmde yer alacak.
2 Şubat 2011 yılında Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın vefatının üzerinden 14 yıl geçti.
İşte Sihirli Annem filminin setinden kareler...
İşte Sihirli Annem filminin setinden kareler...
İşte Sihirli Annem filminin setinden kareler...
İşte Sihirli Annem filminin setinden kareler...
İşte Sihirli Annem filminin setinden kareler...