A HABER GALERİ
Şiddet iddiası gerilimi artırdı! Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'den uzaklaştırma talebi
Ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelmeye devam eden Özcan Deniz'in, annesi ve kız kardeşinin eşi Samar Dadgar'a şiddet uyguladığı iddia edildi. Bunun üzerine Deniz'in annesi Kadriye Deniz, oğlu için uzaklaştırma talebinde bulundu. Bu olayın ardından, Özcan Deniz sosyal medya yaptığı yeni paylaşımla dikkat çekti.

Özcan Deniz'in cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz aylarda menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler ile yaşadığı kavgayla çok konuşulan Deniz, yaptığı paylaşımla ailesine rest çekmişti.

Ailesini silen Özcan Deniz hakkında dün ağızları açık bırakan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, gelinine şiddet uyguladı.

EŞİ ŞİDDET Mİ GÖRDÜ?
Gel Konuşalım programında Mehmet Üstündağ, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Üstündağ, şunları söyledi:
"Samar ile ilgili şunu duydum, bana anlatan insanlar. Feyza Hanım'dan olan oğluna Samar çok güzel bakıyormuş. Ancak son zamanlarda Feyza Hanım'a gittiği için çocuk bir dolduruş olmuş Samar Hanım'a karşı. Samar da sorun yaşadı zamanında. Özcan Deniz'in annesi ve kız kardeşiyle büyük sorun yaşamıştı. Samar'ın fotoğraflarına dikkat edin, şiş vardır. Bu bana anlatılanlar. Samar, Özcan Bey'in annesinden ve kız kardeşinden şiddet görmüş"

"HESABINI SORACAĞIZ"
Magazin D'nin haberine göre; Kadriye Deniz'in avukatı Rukiye Moray Eruzundal konuya ilişkin şunları söyledi:
"Özcan Deniz annesinin evine giderek sözlü tehdit ve şiddette bulundu. Müvekkilim Kadriye Hanım tek başına yaşayan bir kadındır. Can güvenliği olmadığı için karakola gidip Özcan Deniz ve eşi için hem uzaklaştırma hem de koruma talebinde bulundu.

Özcan Bey'in kendisi ve eşi müvekkilim için iftiralarda bulunmaktadır. Adalet önünde Kadriye hanıma yönelik yapılanların hesabını soracağız"

MANİDAR PAYLAŞIM
Özcan Deniz ise tüm bu iddiaların ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Deniz, şu ifadeleri kullandı:
"Hani o inkar edenler, seni yakalayıp zindana atmak veya öldürmek ya da yurdundan çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Oysa onlar tuzak kurdukça Allah da onların tuzağını başlarına geçiriyordu. Zira Allah tuzakları bozmakta en hayırlısıdır. Enfal 30..."