Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız"

Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr Haber Merkezi

Attığı her adımla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte 3 yıl önce gittiği ülkeyi yeniden ziyaret etti. Subaşı, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle takipçilerinin yüreğini ısıttı.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 1

Hem özel hayatı hem de renkli yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, bu kez rotasını Afrika'ya çevirdi.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 2

3 yıl önce kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte Afrika'ya giden Şeyma Subaşı bu kez duygusal bir mesaj paylaştı.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 3

"MELİSA BÜYÜDÜ ONLAR DA BÜYÜDÜ"

Yıllar önce verdikleri sözü tuttuklarını belirten Subaşı, binlerce beğeni aldı. Subaşı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yıllar önce, geri döneceğimize söz verdik. Melisa büyüdü, onlar da büyüdü ve tekrar burada, dünyanın en büyülü yerlerinden Malawi'deyiz. Kızıma bugün onunla gurur duyduğumu ama benin onunla gurur duyup duymamamın önemli olmadığını söyledim. Önemli olan Allah'ın ona kendiyle gurur duyacağı anlar yaşatması.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 4

Dışarıdan bakanlar onları fakir gibi görebilir. Ama belki de... Onlar dünyanın en şanslı ruhları. Onlara dışarıdan yardım edildiği için değil, belki buna ihtiyaçları bile yok çünkü zaten her şeyle dolu olarak doğmuşlar.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 5

Sevgiyle dolu. Tevekkülle dolu. Teslimiyetle dolu ve çevrelenmiş.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 6

Bunun bir ismi olduğunu bile bilmeden, yaşamanın en saf hali. Her ruh Yaratıcıdan, Allah'tan, kendi çizgisiyle gelir. Ve belki onların yolu bu saflık içinde yaşamaktır. Verenlerin bizler olduğunu düşünüyoruz, belki de gerçek zengin onlar.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 7

"EN ŞANSLI İNSANLARINDAN YAPIYOR"

Bazı hisler paylaşılamayacak kadar özeldir, ama şunu biliyorum: burada olmak, bunu görmek, bunu hissetmek... Beni dünyanın en şanslılarından yapıyor. Sonsuza kadar taşıyacağım bir hediye veriyor."

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 8

3 YIL ÖNCE DE GİTMİŞTİ

Öte yandan Subaşı 3 yıl önce kızı Melisa ile Afrika'ya gitmişti.

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 9

İşte yürekleri ısıtan kareler...

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 10

İşte yürekleri ısıtan kareler...

Şeyma Subaşı verdiği sözü tuttu! "3 yıl sonra tekrar buradayız" 11

İşte yürekleri ısıtan kareler...

Mobil uygulamalarımızı indirin