Şeyma Subaşı hakkında yazılanlara sessizliğini bozdu! Demet Akalın ve Şeyma Subaşı birbirlerine girdi
Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından her yaptığıyla olay olan Şeyma Subaşı'na Demet Akalın'dan şok bir suçlama geldi. Kardeşinin işinden kovulmasında Şeyma Subaşı'nı sorumlu tutan Demet Akalın sosyal medya üzerinden topa tuttu. Akalın'ın suçlamalarına cevap veren Şeyma Subaşı, kendisi ve kızı Melisa Ilıcalı hakkında çıkan iddialara da cevap verdi.

Bugün 'Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa, aksatmadan okula devam ediyor' haberleri basında olduğu kadar sosyal medyada da ses getirdi.

Bu hesap altına, her ne kadar daha sonra mesajları silse de, Şeyma Subaşı da yorum yaptı ve "Eylem'cim bu haberle şaka yapmak istedin herhalde? TV8'de kanalda nasıl çalışmaya başladığını paylaşır mısın sayfanda" yazdı.

Bu yorum üzerine Subaşı'na neden sinirlendiği soruldu ve Subaşı da "Yok sinirlenmek değil, şaşırdım. 'Paytak konuşuyor ekrana olmaz' dediler, ben zorla 'Çok daha tatlı. Ekrana enerji verir' dedim. Olsun iyi niyetten zarar gelmez hiçbir zaman" yazınca tepkiler yükselmeye başladı.

Şeyma Subaşı'nın bu sözlerine yine aynı paylaşım üzerinden tepki verenlerden biri de Demet Akalın oldu.










