Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'na şok sözler: Kenar mahalle dilberi…
Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi aldı. O anları sosyal medyadan paylaşan Subaşı, yüzüğünün fiyatıyla gündem oldu. Yüzüğünün markası ve fiyatıyla ilgili haberlerinden ardından basın mensuplarına "Sizinle işim yok" diyerek sitem eden Şeyma Subaşı'na Seren Serengil'den zehir zemberek sözler geldi. Canlı yayında Subaşı hakkında konuşan Serengil, "Allah'ın kenar mahalle dilberi, kutu açmaya gelip başkasıyla evli adamdan hamile kaldın" dedi.
Uzun Miami'de yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi aldı.
Türkiye basınında gündem olan Subaşı, tektaş yüzüğü hakkında çıkan marka ve fiyat haberlerine sitem ederek basın mensuplarına tepki gösterdi.
"KENAR MAHALLE DİLBERİ"
Subaşı açıklamasında "Sizinle işim olmaz, bir b.k bilmiyorsunuz" ifadelerini kullanınca Seren Serengil'i kızdırdı.
Söylemezsem Olmaz programında konuşan Seren Serengil, "Türk basını aldınız mı cevabınızı Allah'ın kenar mahalle dilberine kutu açan bir kızı, kutu açmaya gelip de başkasıyla evliyken hamile kalan, defalarca kez yarışmalara gidip ünlü olmaya çalışmış, hiçbir mesleği olmayan bir kızı aylardır işliyorsunuz. Buna kendini bir halt zannettirdiniz" dedi.