A HABER GALERİ
Seren Serengil Yaşar İpek boşanmasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı! Davayı ben açtım demişti...
Bir süredir boşanma ve şiddet haberleriyle gündem olan Seren Serengil ve Yaşar İpek cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Seren Serengil boşanacakları yönünde çıkan haberleri doğrulamış ve 'Bayramdan önce boşanma davası açtım' demişti. Ancak gerçek çok farklı çıktı. Boşanma davasının Yaşar İpek tarafından açıldığı ortaya çıktı. İpek, dilekçesinde Seren Serengil'in özel hayatlarını üçüncü şahıslarla paylaştığını söyledi.
Anne olmaya hazırlanan Seren Serengil, geçen günlerde "Karnımdaki bebeğin sağlığı için" diyerek eşi Yaşar İpek hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını açıklamış, "Bayramdan önce boşanma davasını açtım. Yaşar şu an annesinin evinde kalıyor" demişti.
AİLESİNİ İSTEMEDİĞİ İÇİN TARTIŞMA YAŞAMIŞLAR
Boşanma davasını Yaşar İpek'in açtığı ortaya çıktı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Yaşar İpek, dilekçesinde Seren Serengil'in ailesini istemediğini, bu yüzden tartışma yaşadıklarını anlattı.
Dilekçede "Seren Serengil, Yaşar İpek'in annesi ile kardeşine hakarette bulunmuş ve kamuoyu önünde bunu paylaşmıştır. Davalının özel hayatını üçüncü şahıslarla paylaşması Yaşar İpek yönünden yıpratıcı hâl almıştır" denildi.
Seren Serengil ise geçen gün Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
"Her gün iğneler oluyorum, her gün ağlayarak üzülerek şu çocuğun bende tutunmaya devam etmesi için dualar ediyorum içimde fırtınalar kopuyor ama susuyorum sırf su dünyaya getirmeye çalıştığım varlık için sadece bağ hakkı olduğu için... Ama ailemi bugünümde yıkmaya çalışanları, bana yapılan zulümleri ve buna izin verenleri ben asla affetmiyorum inşallah Allah affeder."