Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı!

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikiz oğulları Sinan Emir ile İbrahim Ayel, geçtiğimiz günlerde gözlerinden ameliyat olmuştu. Şefkatli, sosyal medya hesabından ikizlerin son sağlık durumunu açıkladı.

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 1

Ocak 2024'te ikiz oğulları Sinan Emir ve İbrahim Ayel'i kucağına alan İdo Tatlıses ile fenomen gelin Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde Ayel'in gözündeki problem nedeniyle ameliyat olacağını açıklamıştı.

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 2

GÖZ AMELİYATI OLDULAR

Hastaneye gidip tahlil yaptıran Şefkatli gelişmeleri "Gittik kan verdik geldik. Bu hafta gözümüzden oluyoruz operasyonu." sözleriyle duyurmuştu.

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 3

Şefkatli ameliyat sonrası ise paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Önce Ayeliko girdi operasyona sonra Emiriko. İkisi de çıktı şükür. Biz iyiyiz. Artık gözleri neden yaşlı diye sormayacaksınız."

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 4

Göz yaşarması nedeniyle operasyon olan İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in son sağlık durumları belli oldu.

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 5

SAĞLIK DURUMLARINI PAYLAŞTI

Şefkatli, sağlık durumları merak edilen ikizleri Ayel ve Emir'in son hallerini sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı.

Minik Tatlısesler'in sağlık durumu: Yasemin Şefkatli "1 hafta oldu..." deyip anlattı! 6

Şefkatli paylaşımına; ''Eski fotoğraflara bakıyorum da gerçekten gözlerde hep yaş. Bizim normalimiz oymuş gibi geliyordu. Daha 1 hafta oldu bayağı rahatladılar bence'' notunu düşerek sevenlerine iyi haberi verdi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin