Milyoner'de tarihi gece! Eyüp İşler 5 milyonluk soruya doğru cevap verdi mi?
Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekran başındakilere heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Eyüp İşler'e gelen 5 milyonluk soruyu açtırdı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam ekranlara geliyor. İzleyiciler merakla, "Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru ve cevabı ne? Eyüp İşler 5 milyonu kazandı mı?
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi.
Milyoner'in yayınlanan son bölümünde, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" sorusu geceye damga vurdu.
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı Eyüp İşler, 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. 1 Milyon değerindeki sorunda İsrail'in Filistin topraklarında uyguladığı zulme bir kez daha dikkat çekilmiş oldu.