Mehmet Dinçerler’in Hadise’den istediği 3 milyonluk yüzük nerede? İşin aslı ortaya çıktı
Hadise'nin boşanma kararı sonrası Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğü geri istediği iddia edilmişti. Ayrılık kararı sonrası ilk kez sahneye çıkan popçunun "Prensesler gibiydim ben baba evinde/Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözleri sırasında parmağındaki yüzüğü çıkarıp atması ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise'nin hareketi sonrası yüzüğün nerede olduğu merak konusu olmuştu. İşin aslı ortaya çıktı.
4 ay önce nikah masasına oturan Hadise, mayıs ayından bu yana 'sanat hayatımı kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladı' dediği Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı aldı.
İş yoğunluğu nedeniyle İstanbul ve Kıbrıs başta olmak üzere 7 konserini iptal eden Hadise'nin evli kaldığı 4 ayda zararı ise 6 milyon TL.
Boşanacağını sosyal medyadan duyuran Hadise hakkında bir diğer iddia ise Mehmet Dinçerler'in hem evlilik teklifi ettiği sırada verdiği yüzüğü hem de düğünde takılan takıları istemesiydi.