Kardeşlerim’in Ömer’i ve Süsen’inden aşk itirafı! Sevgili oldukları iddia edilen Bilal Yiğit Koçak ve Lizge Cömert...
Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim, yurt dışında da geniş izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin yıldızları Yiğit Koçak ile Lizge Cömert, İspanya'nın ünlü bir dergisine kapak oldu. Sık sık aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelen ikili birer hafta arayla dergide röportajları çıkan ikili, dizi ve rolleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İkiliden aşk açıklaması da geldi.
ATV dizisi Kardeşlerim'de rol alan iki oyuncu Yiğit Koçak ile Lizge Cömert, İspanya'da yayınlanan Semena dergisine röportaj verdi.
Süsen karakteri ile ülkemizde ve yurtdışında birçok hayranı olan Lizge Cömert ile dizide Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Yiğit Koçak birer hafta arayla Semena dergisine röportaj verdi.
Dizi ve karakteriyle ilgili demeç veren güzel oyuncu Cömert "Henüz kimseye körü körüne aşık olmadım" derken, Koçak ise şu açıklamaları yaptı: