Kapıcılar Kralı'nda Mahir’in ortağı olan Sevda Ferdağ’ın son hali şaşırttı!
Yeşilçam'ın efsane oyuncuları arasında yer alan ve Kemal Sunal'ın başrolünü canlandırdığı Kapıcılar Kralı'nda Mahir'in suç ortağını canlandıran Sevda Ferdağ, yıllar sonra ortaya çıktı. Şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun paylaşımıyla ortaya çıkan Ferdağ'ın son hali hayranlarını üzdü.
Kemal Sunal'ın başrol oynadığı 'Kapıcılar Kralı' filminde, 'Mahir'in ortağı rolünde oynayan Sevda Ferdağ'ın son haliyle şaşırttı.
Asıl adı Lütfiye Dumrul olan ve şimdilerde 77 yaşında olan usta oyuncu, o yıllarda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşı karşıyaydı.
Oyunculuk hayatı boyunca Müşfik Kenter, Tarık Akan ve Kemal Sunal gibi büyük isimlerle oynama şansı yakalayan Ferdağ, seksenli yılların sonlarında modacılık da yaptı fakat pek uzun sürmedi. 1990'larda 'Gizli Yüz' ve 'Ağır Roman' gibi sinema filmlerinde, 2000'lerde ise 'Aşkın Dağlarda Gezer', 'Berivan' ve 'Yaprak Dökümü' gibi televizyon dizilerinde rol aldı.