A HABER GALERİ
Kanserle mücadele eden Tanyeli sanat camiasına sitem etti! 'Geliyorum' deyip...
Asıl adı Öznur Kral olan Oryantal Tanyeli, uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Ünlü sanatçı tedavi sürecinde kendisini yalnız bırakmayan ünlü isimlere teşekkür ederken 'Geliyorum' diyerek sözünde durmayan isimlere sitem dolu açıklamalarda bulundu.
Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü Tanyeli, sanat camiasının kendisine olan ilgisizliğine dair sitem dolu açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz aylarda adına bir moral gecesi düzenlenen Tanyeli, sanatçı dostları tarafından da yalnız bırakılmıyor. Tanyeli'ye özellikle şarkıcı Zara büyük destek veriyor.
"CANIM ZARA'MI GÖRÜNCE AĞRIM SIZIM HAFİFLEDİ"
Önceki gün hastanede kendisini ziyaret eden Zara'yla bir fotoğrafını paylaşan Tanyeli, "Can Zara'm bugün ziyaretime geldi gül yüzünü gördüm ne mutlu oldum ifade edemem, düşünün ki ağrıdan kıvranıyorum onu görünce ağrım sızım hafifledi, yüzüm gülümsedi" ifadelerini kullandı.
"BU SÜREÇTE MORAL ÇOK ÖNEMLİ"
İnsanların "Geliyorum" diyerek kendisini kandırdığını belirten Tanyeli, sözlerine şöyle devam etti:
Son haftalarda hep hastaneler, ağrılarla mücadele ederken bir kez daha anladım ki bu süreçte, moral çok önemli, hatta en önemli şey. Bu süreçte manevi olarak güç verdi bana çünkü onun denizi çok engin, ruhu çok derin, dünyada sanki insan kılığında bir ışık küresi, içini açan, milyon ışık saçan her sohbetinde.
Bayılmışsa ruhun, aydınlatan bir ışık küresi. Doyamam onunla derin sohbetlere, bir ayna tutar benliğime, hatırlatır özü özüme. Ne kadar çok seviyorum seni Zara'm hem de çok. Hastaneye kaçıncı gelişin. Ne kadar değerli benim için, nasıl mutlu oluyorum çocuklar gibi her seferinde. İyi ki varsın canım Zara'm. O büyüleyici sesinin hayranıydım hep ama Allah'ın seni lütuflandırdığı fıtratın.
"DALGA GEÇER GİBİ 'GELİYORUM' DEYİP GELMEYENLER"
Can Zara'm kimselere benzemiyorsun, eşin benzerin yok. Camiamızda dalga geçer gibi 'geliyorum' deyip gelmeyenler, her halde tenezzül etmiyorlar diye düşündürür bana çünkü onlar hayatı sahnede gibi alt kadro, üst kadro diye görüyorlar galiba. Yani sen tenezzül edip üşenmeden yine geldin, hoş geldin o gül yüzüne kurban. Seni çok seviyorum."