A HABER GALERİ
İbrahim Tatlıses'in kaynanası öldü! Derya Tuna cenazede eski eşiyle birlikte ağladı! İdo Tatlıses 'Elbet herkes gidecek'
İbrahim Tatlıses eski eşi Derya Tuna'nın annesinin cenazesina katıldı. Derya Tuna'nın acı gününde yanında olan İbrahim Tatlıses, eski eşine sarılarak acısını paylaştı. İbrahim Tatlıses 'Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun.' açıklamasında bulundu. Derya Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Çiftin oğlu İdo Tatlıses de sosyal medya hesabından kaleme aldığı sözlerle bir paylaşımda bulundu.
Derya Tuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İbrahim Tatlıses eski eşinin acılı gününde yanında yer aldı.
İbrahim Tatlıses "Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun." şeklinde konuştu.
Derya Tuna, annesi Ayşe Tuna'nın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.
TATLISES CENAZEYE KATILDI
İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşının annesinin cenazesine katıldı.
"ONUN ANNESİ BENİM ANNEMDİR"
Annesinin cenazesinde eski eşini yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses "Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun. Derya Hanımı hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Hiçbir çocuğumun annesini de yalnız bırakmam. Onun için buradayım. Derya Tuna yalnız değil. Çok üzüldük. Telefonla aradım konuşamadık. Derya Hanım çok üzgün. Annesine bebek gibi bakıyordu" dedi.
Annesi ile bir fotoğrafını yayınlayan Derya Tuna, "Melek annem hakkın rahmetine kavuştu. Dualarınızı eksik etmeyin..."
İşte İdo Tatlıses'in paylaşımı