A HABER GALERİ
İbrahim Tatlıses'in biriciğiydi! Şarkıcılığa başlayan oryantal Didem şöhret dünyasına KİN KUSTU! “Ünlülere de inanamıyorum, herkes herkesin…”
O da İbrahim Tatlıses ile tanınanlardan... Şarkıcı olmaya karar veren oryantal Didem şöhret dünyasına verdi, veriştirdi. İbo Show'daki danslarıyla bilinen oryantal Didem Kınalı, şarkıcı olmaya karar verdi. Geçirdiği estetik operasyonlarla farklı birine dönüşen Didem Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Single çıkartan oryantal, 8 kilo vermesine sebep olan hastalığını açıklarken aşk hayatına dair açıklamalarında kendini Ajda Pekkan'a benzetti. Diğer taraftan Kınalı, şöhret dünyasını hedef alan sözleriyle yeni polemiklere davetiye çıkardı. İşte ayrıntılar...
İbrahim Tatlıses denince akla ilk gelen oryantallerden… Didem Kınalı şöhret dünyasını hedef aldı. Oryantalin bu açıklamaları ortalığı karıştıracak…
Oryantal Didem'den şöhret dünyasıyla ilgili deprem çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Daha 10 yaşında sahneye çıkmaya başlayan, 'Oryantal Didem' olarak tanınan Didem Kınalı, geçen gün Nişantaşı City's çıkışında magazincilere yakalandı. Didem'den burada çarpıcı değerlendirmeler peş peşe geldi.
KIBRIS'TA 4 SAHNE
Gazetecilerin sorularını cevaplayan 36 yaşındaki ünlü oryantal, "Yılbaşı sahnelerime hazırlık için modacıma geldim. Yoğun bir yılbaşı olacak benim için, Kıbrıs'ta dört yerde sahne alacağım" dedi.
"ÇOK ŞARKICI VAR VE KORKUYORDUM"
Yeni şarkısını Arnavutköy'de bir mekanda tanıtan ünlü isim, "Çok heyecanlıyım. Çok arzuladığım hayalimi gerçekleştirdim. Çok şarkıcı var ve korkuyordum. Bu defa cesaretimi topladım" şeklinde konuşmuştu. Özel hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Didem, aşk yaşamak istemediğini, zaten aşık da olamadığını söyledi.
"BİR GÜN ONUNLA BİR GÜN BAŞKASIYLA BİRKLİKTELER"
"Ben ünlülere de inanamıyorum, herkes herkesin eski sevgilisi. Bir gün onunla birlikte olan ertesi gün aralarında change yapıyor falan değişik bir durum açıkçası. Bu durum bana çok ters geliyor. İlişkilerimde çok kıskançlık oluyor, ben değil ama karşı taraf çok kıskanıyor. Ben yalnız çok mutluyum. Bende Ajda Pekkan ruhu var. Tek bir insanla hayatını geçirmek ve yıllarca aynı adamla bir evde yaşamak benim için çok zor bir durum."
"ŞEKER HASTALIĞINA YAKALANDIM"
Sağlık durumuna ilişkin konuşan 36 yaşındaki oryantal, "Şeker hastalığına yakalandım ve 7-8 kiloya yakın bir kaybım oldu. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Ayağımda yaralar var, biraz can sıkıcı oluyor ama kapatmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.
"DOSTUNUZU DÜŞMANINIZI TANIYORSUNUZ"
'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, yeni single'ının tanıtımını geçtiğimiz ekim ayında Arnavutköy'de bir mekanda yaptı. Muhabirlerle sohbet eden Kınalı, programlarında tanındığı İbrahim Tatlıses'e göndermesiyle gündeme bomba gibi düştü.
Şarkı konusundaki iddiasını ortaya koyan Kınalı, "Sanat camiasından kimsenin desteğini görmedim. Her şeye rağmen bir Ajda Pekkan olacağım" ifadelerini kullandı.
"DANS ETMEYİ BIRAKMAYACAĞIM"
Dansı bırakmayacağını söyleyen Didem Kınalı, "Şarkı söylesem bile dans etmeyi bırakmayacağım. Hatta şimdi dans etmeye gideceğim. Sizi de beklerim" diyerek sözlerini noktaladı.
Didem Kınalı katıldığı bir programda verdiği yanıtlarla dikkat çekmişti. "Siz İbo Show'un her bölümünde var mısınız?" sorusuna şu yanıtı vermişti:
"Aslında oluyor ama bazen montajda atıyorlar, bazen Ramazan'a denk geliyor ya da daha özel günlere geliyor diye koymuyorlar diye düşündüm ben açıkcası da sebebini de sormadım" dedi. Kınalı her hafta çekimlere gittiğini de söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsan da garip oluyor ya izliyorsun, birazdan çıkacağım şimdi çıkacağım. Var mıyım? Artık bunu demeye başladım. Bakıyorum ses gelmeyince ben hiç karışmıyorum sonrasında kendim VTR'de görmem gerekiyor."
"PARA TAKMAYA ÇALIŞIRKEN TACİZ ETTİ"
Oryantal Didem geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programda çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirtmişti. Kınalı, "Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum" dedi.
Oryantal Didem kıyafet konusunu dair de "Oryantal kıyafetini ben tasarlamadım, ben dünyada yokken de vardı bu kıyafetler daha da açıktı. Dansın anlamı 'göbek dansı' göbeğinin açık olması gerekiyor. Bunu kapatmayı da denedik, ama ona rağmen birçok yerden veto yedik. Evet, seksi bir dans ama bütün danslar öyle değil midir? Bütün şarkıcılar da seksi giyinebilir, oryantal dansın aşılandığını görmek beni üzüyor." yorumunda bulundu.
İBO SHOW İTİRAFI
Genç yaşta yaşadığı bir deneyimi anlatan Didem Kınalı açıklamasında "İlk pavyona gittiğimde bir solistin arkasında dans ediyordum. Uykun geliyor, erken yatmaya alışıksın ama orada gece dörde kadar durmak zorundasın… Sonra İkitelli'de bir yere gittik, 'konsomatris olur musun' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim. 'Ben içki içemem bana kola verin' diye belirttim.
Genç yaşta yaşadığı bir deneyimi anlatan Didem Kınalı açıklamasında "İlk pavyona gittiğimde bir solistin arkasında dans ediyordum. Uykun geliyor, erken yatmaya alışıksın ama orada gece dörde kadar durmak zorundasın… Sonra İkitelli'de bir yere gittik, 'konsomatris olur musun' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim. 'Ben içki içemem bana kola verin' diye belirttim."
"Bir adamın yanına oturdum. Tanımıyorsun, çocuksun adam orada konuşuyor derdini anlatıyor. Ben de oturdum orada program izledim. Adam bana 'sen beni dinliyor musun, ne dedim' diye sordu. 'Programı izle çok güzel' dedim. Sonra bana yaşımı sordu '18'im dedim. Aslında yalan söyledim. Ben 14 yaşımda kendimi eğittim. Bir adam para takmaya çalışırken taciz etti. Kafasında şişe kırıp kaçtım" itirafında bulundu.
İBRAHİM TATLISES ISRARLA ARAMIŞ
Didem Kınalı konuşmasının devamında İbo Show'la ilgili de ilginç bir açıklama yaptı. Oryantal Didem konuşmasında "İbo Show'a başlamadan önce günde dokuz yerde sahne alıyor, iyi de kazanıyordum. Ünlü olmak gibi bir arzum da yoktu. Bir gün telefon çaldı 'İbo Show'a oryantal lazım' dendi. Ne kadar para vereceklerini sordum.
Stüdyoda seçme yaptılar. Dans ettikten sonra İbrahim Bey'i aradılar anlaşma sağlandı. Bir gün sonra aradılar anlaşmayı iptal ettiklerini söylediler. Bir ay sonra tekrar çağırdılar. İbrahim Bey aradı 'Gelmezsen ben gelip alacağım seni' dedi. 6 yıl kadar beraber çalıştık" açıklaması yaptı.
"Fakir bir ailede büyüdüm. Okulu bıraktım çalışmaya başladım. İlk dans ettiğimde sahneye çıkarken babamın çoraplarını göğsüme koyup çıktım. Henüz 10 yaşımdaydım. Evde o kadar çok para lafı konuşuluyordu ki artık otomatik olarak beynine yerleşiyordu para kazanma durumu" diyen Didem, "Yurt dışında küçük kızlara eğitim veriyorum Türkiye'de yetişkin kadına kocasından gizli derse geliyor diyor ki kocam duymasın beni döver. Dans etmeyi oyun gibi biliyordum. Annem ve teyzelerim de dans ediyordu. Müzisyen bir ailede büyüdüm. Ten rengimden dolayı okul yıllarım da çok dışlandım. 'Çingene' diyenler oldu" diyerek zor günlerini de anlattı.
10 yıl önce İbrahim Tatlıses'in programında boy göstermeye başladıktan sonra şöhreti yakalayan oryantal Didem, kısa sürede Tatlıses'in gözdesi olmuş ve Asena'yı tahtından etmişti.