Hastanede tedavi gören Tanyeli günler sonra paylaştı: "Canımın derdindeyim"
Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'ye geçtiğimiz günlerde doktorları tarafından ziyaretçi yasağı gelmişti. Uzun süredir paylaşım yapmayan ünlü oryantal, günler sonra son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli "Canımın derdine düşmüş durumdayım. Influenza oldum. Karantinadayım" diyerek sevenlerinden dua istedi.

İki hafta önce özel izinle hastaneden çıkan ve arkadaşlarının kendisi için düzenlediği sürpriz doğum günü partisine katılan Tanyeli'ye ziyaretçi yasağı gelmişti.

Sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri sık sık sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşan ünlü oryantal, 23 Ocak'ta Influenza olduğunu duyurdu.

Tanyeli, hastaneden paylaştığı videoda "Çok özür diliyorum. Biliyorum benden haber bekliyorsunuz ama inanın canımın derdine düşmüş durumdayım.





