Hande Erçel’in sevgilisi Hakan Sabancı aileye girdi! Gamze Erçel’in paylaşımında bomba detay
Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süre birlikteliklerini inkar eden ikili tatil dönüşü el ele kamera karşısına geçerek ilişkilerini ilan etmişti. İkili son olarak Gamze Erçel'in paylaşımında ortaya çıktı. İkilinin abla Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım ile bir araya geldiği iddia edildi. Gamze Erçel'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımda o detay dikkat çekti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı magazin gündemine bomba gibi düşerken Gamze Erçel'in paylaşımında o detay dikkat çekti.

Önceki gün ablası Gamze Erçel ve eniştesi ile sevgilisi Hakan Sabancı'yı bir araya getirdiği iddia edilen Hande Erçel, ablasının paylaşımıyla yakayı ele verdi.

Gamze Erçel'in bu paylaşımında aynadan Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın yansıdığına yönelik yorumlar da gecikmedi.

Öte yandan, Sabancı ailesi henüz ilişkilerine onay vermediği için Hakan Sabancı sevgilisini özel jetiyle değil tarifeli uçakla gezdiriyor.

BOĞAZDA BALIK KEYFİ
Hakan Sabancı'nın aileye girdiği haberleri sonrası ikiliden yeni fotoğraflar geldi. Birlikte Boğaz'da balık keyfi yapan Erçel ve Sabancı o anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.




















