Emina Jahovic ve Sadettin Saran barışmalarını kutlamak için servet harcadı
5 aylık ayrılığın ardından barışan Emina Jahovic ve Sadettin Saran soluğu Ege Denizi'nde aldı. Barışmalarını kutlamak için tatile çıkan ikili günlük kirası 46 bin lira olan tekne kiraladı. Çiftin tatili sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı.
Beş ay sonra ilişkilerine devam kararı alan Emina Jahovic ile Sadettin Saran, Ege'de aşka yelken açtı.
7 aylık aşklarına Şubat'ta nokta koyan ikili, geçen ay sessiz sedasız barışmıştı. Gözde çift, önceki gün de soluğu Yunanistan'ın Leros Adası'nda aldı. Sırp şarkıcı ile işadamı, barışmayı mavi turda kutladı.
55 yaşındaki Saran, kendinden 18 yaş küçük Jahovic'le Ege'deki aşk kaçamağı için günlüğü 7 bin 150 euro'luk (46 bin lira) gulet kiraladı.