Dilan Çiçek Deniz Hollywood yolunda
Daha önce Victoria's Secret seçmelerine katılan Dilan Çiçek Deniz, şimdi de Hollywood yolunda. 'Sinbad' filminin seçmelerine katılan oyuncu, önümüzdeki ay ABD'deki ajanslarla görüşmeye gidecek.
Son dönemin genç ve güzel oyuncularından Dilan Çiçek Deniz, Hollywood yolcusu… İki yıldır katıldığı Cannes Film Festivali'nde güzelliğiyle kırmızı halıya damga vuran Deniz, yabancı yönetmen ve yapımcılarla tanışma fırsatı yakalamıştı.
24 yaşındaki oyuncu, Mayıs'taki festivalde de cast çalışmaları İngiltere'de başlayan 'Sinbad' filminin seçmelerine katıldı. Başarısını yurt dışına taşımaya hazırlanan Deniz, bir yandan da Hollywood'daki ajanslarla bağlantıya geçti.
AĞUSTOS'TA ABD'DE
Dilan Çiçek Deniz, başrollerini Metin Akdülger'le paylaştığı ilk sinema filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı.