Aile Saadeti'nde Murat'ın şansı döndü! Konak güzellik merkezine dönüştü
atv'nin Sinehane yapımı, senaryosu ve proje tasarımı Burak Aksak'a, yönetmenliği ise Selçuk Aydemir'e ait olan dizisi Aile Saadeti dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Ev halkı geçim sıkıntısıyla mücadele ederken, sürpriz gelişmeler peş peşe yaşandı. İzleyicilerin beğeniyle izlediği dizi, dün akşamın en çok izlenen yapımları arasında yer aldı.

atv ekranlarının iddialı dizisi "Aile Saadeti" dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İzleyicilerin beğeniyle izlediği dizi, dün akşamın en çok izlenen yapımları arasında yer aldı.

3.Bölümde Neler Yaşandı?
Evdeki maddi sıkıntılar büyürken, konaktakiler çareyi ellerindeki eşyaları satmakta buldu. Tülay, yıllardır sakladığı kürkünü satmaya razı oldu.

Murat, kürkün az para ettiğini görünce parayı katlamak için kumar oynadı. Kazandığı parayla bir süre için rahatlarken ayrıca Harun'a bir motosiklet alarak motokuryelik yapmasını sağladı.









