MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı

Giriş Tarihi:

AHABER.COM.TR / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 40 dakika sürdü.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 1

AHABER.COM.TR / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 40 dakika sürdü.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 2

Görüşmeye dair paylaşılan fotoğrafta Fidan'ın uzamış sakalları dikkat çekti.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta G20 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesine katılmak için gittiği Çin'in Hangcou kentinde ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Görüşmeye katılanlar arasında Hakan Fidan da vardı.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 4

Fidan'ın sakal bıraktığı ilk kez Çin'deki o zirvede görüldü.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 5

Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için gittiği Rusya ziyaretinde de vardı. Geçen ayki ziyarette de Fidan'ın bıyık bıraktığı görüldü.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 6

O sıralarda Fidan-Erdoğan görüşmesinden bir fotoğraf...

MİT Müsteşarı Hakan Fidan sakal bıraktı 7

Kamuoyu Hakan Fidan'ı bu haliyle tanımıştı. Uzun yıllardır sakal-bıyık bırakmayan Fidan'ın hızlı değişimi dikkat çekti.

Mobil uygulamalarımızı indirin