İşte HDP'li belediyeler ile PKK'nın kanlı iş birliğini gösteren rapor
2014-2019 döneminde HDP'li belediyelerle terör örgütü PKK'nın işbirliğini gösteren şok rapor ortaya çıktı. Bakanlık raporunda HDP'li belediyelerin PKK'ya nasıl lojistik sağladığı fotoğraflarla yer aldı. Belediye kamyonuyla saldırı düzenlendi, polisler şehit edildi.
2014-2019 döneminde HDP'li belediyelerle terör örgütü PKK'nın işbirliğini gösteren şok rapor ortaya çıktı. Bakanlık raporunda HDP'li belediyelerin PKK'ya nasıl lojistik sağladığı fotoğraflarla yer aldı. Belediye kamyonuyla saldırı düzenlendi, polisler şehit edildi.
CENAZE ARACI ÖRGÜT ARACI:
Silopi Belediyesi'ne ait çuvallar içerisinde 7.62 mm çapında yaklaşık 5 bin adet fişek ve 27 adet hücum yeleği ele geçirildi. Belediyelere ait cenaze araçları, teröristlerin fotoğrafları ve örgütün sözde paçavralarıyla birer propaganda aracına dönüştürüldü.
TERÖRİSTLERE KİRALANDI:
Van Büyükşehir Belediyesi su işletmesi tarafından teröristlerin ailelerinden belediyeler için araç kiralanmış ve bu araçlar teröristlerce kullanıldı. Kullanılan araç içerisinde bulunan teröristlerle çatışma çıktı, üç terörist (ölü) ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aracın teröristin babası adına kayıtlı olduğu ve teröristin belediyede taşeron olarak çalıştığı tespit edildi..
SİLAH TAŞIDILAR: Bitlis/Güroymak, Bitlis/Hizan, Bitlis/Yolalan, Iğdır/Hoşhaber belediyeleri tarafından belediye araçlarıyla terör örgütünün kırsal kadrosuna silah taşındı.
İŞ MAKİNELERİYLE HENDEK: Silopi ilçesinde güvenlik güçlerinin mahallelere girmesini engellemek için belediyeye ait iş makineleriyle hendek kazıldı.
- Varto ilçe merkezinde terör örgütü mensuplarınca hendek kazma olaylarında Varto Belediyesine ait kepçe kullanıldı. Raporda Rasim Gülçin'in kepçe ile hendeği kazdığı esnada ekiplerin gelmesi üzerine kepçe ile kaçtığı anın fotoğrafı da yayınlandı.
- Şırnak Cizre ve Merkez ilçelerinde belediyeye ait kepçe ile çukur kazıldı.
BELEDİYE ARACIYLA PATLAYICI:
Hakkari'de, Meskan Tepede Kalekol inşaatını protesto etmek amacıyla HDP il örgütü tarafından yapılacak eyleme destek için Hakkari Belediyesine ait 30 AF 001 plakalı araçla götürülmek istenen 16 kutu torpil türü patlayıcı malzeme ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.
- Çatak ilçe merkezindeki yol kontrol uygulamasında Çatak Belediyesi'ne ait kamyonda çok sayıda patlayıcı madde bulundu. 2 belediye çalışanı yakalanarak gözaltına alındı.
İTFAİYE ARACINA ÖCALAN RESMİ: 1 Kasım 2014 tarihinde Hakkari il merkezi Bulvar Caddesi üzerinde HDP organizesinde düzenlenen yürüyüş esnasında, Hakkari Belediyesine ait 30 AF 535 plakalı itfaiye aracının vinç kısmına iki şahıs tarafından PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve YPG mensubu örgüt mensuplarının resimlerinin bulunduğu iki adet pankart asıldı..