İşte FETÖ'nün Beyaz Saray'ı
Akın İpek'in Fetullah Gülen için Ankara'da yaptırdığı dev sarayda, 290 metrekarelik sığınak dahi mevcut. Sarayın bölümleri ve tasarımı, ABD'deki Beyaz Saray'la neredeyse birebir aynı

Akın İpek'in Fetullah Gülen için Ankara'da yaptırdığı dev sarayda, 290 metrekarelik sığınak dahi mevcut. Sarayın bölümleri ve tasarımı, ABD'deki Beyaz Saray'la neredeyse birebir aynı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finansörü, işadamı Akın İpek'in, iddiaya göre FETÖ lideri Fetullah Gülen için Ankara Gölbaşı'nda inşa ettiği dev saray, ABD'deki Beyaz Saray'ı andırıyor.

17-25 Aralık darbe girişimi başarılı olsaydı Gülen ABD'den Türkiye'ye gelecek ve Ankara'da bu sarayda yaşayacaktı. 4 yapıdan oluşan ve 32 milyon dolara mal olan sarayı kamuoyuna ilk duyuran SABAH, şimdi de sarayın tüm detaylarına ulaştı.

Her santimetrekaresi Gülen'in onayıyla hayata geçirilen saray, bir devlet başkanlığı konutu gibi... 7 bin 179 metrekarelik bir alanda inanılmaz bir lüks ve şatafatı barındırıyor.

İLK ÖNERİLEN YERİ VETO ETTİ
17 - 25 Aralık darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ, bu operasyonlarda başarılı olup hükümeti devirseydi, halen ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşamakta olan Gülen'i Türkiye'ye getirmeyi planlıyordu.

















