İstanbullular sabaha yoğun trafikle başladı! Yüzde 70'i geçti
İstanbul'da Kasım ayının ilk günü yine trafikle başladı. Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikameti Avcılar mevkisinde başlayan trafik birçok ana yolu etkiledi. Anadolu Yakası'nda ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikameti ve bağlantı yollarında trafik yoğunluğu oluştu. İstanbul'daki trafik yoğunluğu yüzde 72'ye ulaştı.
İstanbul'da, hafta sonu tatilinin ardından ilk iş gününde yağışın da etkisiyle birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor.
Kentte haftanın ilk iş gününde işe gitmeye çalışan vatandaşlar ile okul servisleri trafik yoğunluğu oluştururken, etkili olan sağanak da trafiği olumsuz etkiliyor.
Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikameti Avcılar mevkisinde başlayan trafik, Bahçelievler, Yenibosna, İncirli Merter yönünde yoğunlaşırken, Edirnekapı mevkisinde trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği gözleniyor.
Edirnekapı, Cevizlibağ ve Zeytinburnu gibi aktarma merkezlerinde de vatandaşlar duraklarda yoğunluk oluşturuyor.
D-100 kara yolu Edirne istikametinde Florya-Beylikdüzü ve İncirli-Yenibosna arasında trafik akışı ağır ilerlerken, bazı mevkilerde trafik durma noktasına geldi.
Hadımköy ve Haramidere'den TEM'e bağlantı yollarında trafik yoğunluğu gözleniyor.