Ecrin son dakika katili kim? Ecrin bebek son durum Müge Anlı Ecrin'in katili bulundu mu, kim öldürdü?
Ecrin son dakika katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programını takip edenler Ecrin bebek katili kim sorusuna yanıt arıyor. Ecrin Kurnaz son dakika katili bulundu mu? Kaybolduktan günler sonra ormanlık bir alanda eşyaları ve kemikleri bulunan Ecrin Kurnaz olayında yaşananlar yakından takip ediliyor. Samsun'da 22 gün boyunca kayıp olan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cesedi 27 Mayıs günü bulunmuştu. Bu gelişmenin ardından Ecrin Kurnaz'ın katili kim sorusuna günlerdir yanıt aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan ve ülke gündemindeki yerini koruyan Ecrin katili kim, bulundu mu? İşte, Ecrin Kurnaz cinayetinde yeni detaylar.

Ecrin Kurnaz katili kim? Ecrin bebek son durum nedir? Ecrin'in katili bulundu mu? Gündemdeki yerini koruyan Ecrin Kurnaz cinayeti Müge Anlı'da araştırılmaya devam ediyor. Ecrin son dakika katili kim sorusuna vatandaşlar yanıt arıyor. Ecrin'in ölümünün ardından gözler üvey amcasına çevrilmişti. Üvey amca Özkan Kurnaz'ın programdaki çelişkili ifadeler bu soruşturmada üvey amcayı baş şüphelilerden birisi haline getirmişti. Peki, Ecrin katili kim? Ecrin'i kim öldürdü?

ECRİN CİNAYETİNDE SON DURUM NEDİR?
1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı henüz kimin öldürdüğü bilinmiyor. Şüphelilerin ortaya çıkarılması için Adli Tıp raporu bekleniyor.

ECRİN KURNAZ SON DAKİKA KATİLİ KİM?
7 Mayıs tarihinde Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1.5 yaşında bir kız çocuğu evinin önünden bir anda kayboldu. Şüpheli üvey amca Özkan Kurnaz'dan yeni açıklamalar geldi.

"Herkes başrol oynamaya çalışıyor" diyen Özkan Kurnaz, şöyle konuştu; "Ben rol yapamam. O ayakkabı neden yolun sağında altında solunda üstünde bulunmuyor da, tam ortasında bulunuyor? Bu işi yapan adam uzman. Öyle bir oyun oynuyor ki; işin hakkını veriyor. Bu işin projesini çizmiş. Şunu da yapmış olabilirler. Çocuk "öldü" diye bulunsun, dışarda aramasınlar. Çocuğu "öldü zannetsinler" diye mezardan yaşlı bir kemik bulurlar, oraya atarlar. Elbiseyi de bir şekilde halleder. "Öldü sansınlar" diye herkes bu konunun üstünde dursun. Niye çocuğu dışarda aramasınlar diye... "

BABANNE'DEN İLGİNÇ SÖZLER
Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nda tüm şüpheler üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer Kurnaz üzerinde toplanıyor. Ecrin Kurnaz'ın kaybolduğu gün evde kavga çıkmış anne Sevda bu sebepten dolayı fenalaşmış. Anne Sevda'nın fenalaşması üzerine Deniz'le birlikte o gün hastaneye gittiler. Küçük Ecrin'i gören son kişi ise amca Özkan Kurnaz. Ecrin'in babaannesi, ekmek yaparken oğluna Ecrin'i kapı önüne bırakmasını söylemiş ve Özkan'ın da bebeği her zaman oynadığı bahçeye bırakıp tarlaya ve ineklere bakmaya gittiğini söylemişti.












