Türkiye deprem tahminleri doğru çıkmıştı! Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'ten yeni uyarı
Hollandalı deprem kahini Frank Hoogerbeets'ten yeni bir uyarı geldi. Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'ten dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Hoogerbeets, deprem için tarih verdi. Daha önce büyük bir deprem konusunda Türkiye'yi uyaran ve kendini yeni nesil deprem kahini olarak adlandıran Frank Hoogerbeets'in uyarıları sonrası önce İzmir ardından Denizli'de deprem meydana gelmişti. Frank Hoogebeets'in neredeyse verdiği her tarihte deprem oldu. Daha önce sismik faaliyetlerin artacağını açıklayan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets korkutan tahminlerde bulunmaya devam ediyor.
Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, tahminlerini yayınladığı internet sitesinde yeni bir uyarıda bulundu.
Hoogerbeets, sismik faaliyet sebebiyle 30 Ağustos ve 2 Eylül arasında 6 ila 7 büyüklüğünde bir depremin oluşabileceği konusunda uyarıda bulundu.