Paris'te son dakika: Sarı yeleklilere müdahale başladı
Fransa'da akaryakıt zamlarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine öfkeye ve isyana dönüşen sarı yeleklilerin protestoları sürüyor. Gösteri öncesi çok sayıda gözaltının olduğu bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre, Paris'te sarı yeleklilere müdahale başladı.
Fransa'nın başkenti Paris'te "sarı yeleklilerin" düzenlediği gösteride gerginlik artarken, bir protestocu gözünden yaralandı.
FRANSIZ POLİSİ GÖZALTI İŞLEMLERİNE BAŞLADI - GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Akaryakıt zamlarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine öfkeye ve isyana dönüşen gösteriler, hükümetin iptal çağrılarına rağmen bugün ülke genelinde devam ediyor.
Macron'un vaatlerini yetersiz bulan eylemciler, gösterilerin beşinci haftasında bir kez daha Paris'te Champs-Elysees Caddesi ve Opera Meydanı'nda toplandı.