Koronavirüsten sonra şimdi de Kara Mantar kabusu!
Son haftalarda koronavirüs salgınının adeta merkezi haline gelen Hindistan'dan dünyanın kanını donduran görüntüler geliyor. Hindistan'da ölen yakınlarını yakmak için yer bulamayanlar cesetleri Ganj nehrine attığı bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Ülkede şimdi de Kara Mantar kabusu yaşanıyor.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerden Hindistan'da, son 24 saatte 4 bin 205 kişinin yaşamını yitirmesiyle bugüne kadarki virüse bağlı en yüksek günlük can kaybı sayısı kayıtlara geçti.
Günlük olarak en fazla vaka ve ölüm kaydedilen ülke olan Hindistan'da toplam vaka sayısı 23 milyon 340 bin 938'e, toplam can kaybı sayısı 254 bin 197'ye ulaştı.
REKOR KIRILDI AMA GERÇEK SAYI DAHA FAZLA
Böylece, ülkede Kovid-19'a bağlı can kaybı sayısı salgının başından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeyi gördü. Uzmanlar, gerçek vaka ve ölü sayısının, belirtilenden çok daha yüksek olabileceği uyarısını yapıyor.