Çete savaşı dünyayı sarstı! İşte vahşetin görüntüleri
Meksika'da bir otelde kartel savaşı patlak verdi. Turistlerin olduğu bölgede meydana gelen çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Dünya basınında gündem olan çete savaşında uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişi öldürüldü.
Meksika'da bir otelde yaşanan kartel savaşının görüntüleri ortaya çıktı. İnsanların panik içinde kendilerini otel odalarına kapattığı olaylara dair güvenlik kameraları saniye saniye yaşananları görüntüledi.
Meksika'nın turizm merkezi Cancun'daki bir beş yıldızlı otelde rakip karteller geçtiğimiz hafta savaşa tutuştu, odaların kapılarına kurulan barikatlar dünyada şok etkisi yarattı. Özellikle ABD'li turistlerin ilgi gösterdiği beş yıldızlı Hyatt Ziva Riviera Cancun'da, Perşembe günü yerel saatle 15.00 sularında makineli tüfek sesleri duyuldu.
Sahilde silahların patladığı sırada hiçbir şeyden haberi olmayan yüzlerce tatilci plajdaydı, bazıları restoranlarda yemek yiyordu ve bazıları da odalarında dinlendiyordu. Yerel medya, kartel üyelerinin iki kamyonla otele geldiğini, plajdaki iki kişiyi doğrudan hedef aldığnı ve ardından tekneyle kaçtığını bildirdi.