Emekliye ayda 364 TL ek gelir
Ağustos emeklilere kazandıracak. Tüm emeklilere 5-9 Ağustos’ta biner lira ikramiye var. Toplu sözleşmede de başta ayda 364 lira aile yardımı olmak üzere 4 talep karara bağlanacak
Emekliler için Ağustos da kazançlı geçecek. Biner lira Kurban Bayramı ikramiyesini ceplerine koyacak emekliler, toplu sözleşmeyi de kazançlarını artıracak taleplerin karara bağlanması açısından gözleyecek. Ayda 364 lira aile yardımı başta olmak üzere 4 talep karara bağlanacak.
4 AYRI ZAM ORANI: Memur emeklileri için 4 ayrı zam oranı belirlenecek. 2020 ve 2021'in Ocak ve Temmuz aylarında yapılacak zam oranlarını emekliler toplu sözleşmeyle öğrenecek.
EŞ-ÇOCUK DESTEĞİ: Memurların aldıkları aile yardımlarının emekli olduklarında da devam etmesi istenecek. Bu talep tüm emekliler için gündeme gelecek. Eğer talepler hayata geçerse, eşi çalışmayan, 6 yaş üstü 2 çocuğu olan bir emekli, aylık 364,69 lira ek ödeme alabilecek.