Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan Davos'ta kritik görüşmeler
Berat Albayrak, Davos'taki zirve kapsamında, Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier ile bir araya geldi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İsviçre'nin Davos kasabasında devam eden 49. Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) zirvesi kapsamında, ikili görüşmelerini sürdürüyor.

(Fotoğrafta Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire )
Zirve kapsamında, Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya gelen Albayrak, Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier ile de görüştü.

(Fotoğrafta Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier)
Görüşmelerde, Türkiye ile söz konusu ülkeler arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

(Fotoğrafta Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanı Maxim Oreshkin)
Bakan Albayrak, dün de Davosta'ki programı kapsamında Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanı Maxim Oreshkin ile görüşmüştü.


