aHaber
06 Aralık 2019, Cuma
  • ANA SAYFA
  • CANLI YAYIN
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      15 Temmuz Klipler Yaz-Boz Satır Arası Canan Barlas ile Gündem Memleket Meselesi Kadraj Düşünce Atlası Unutma Hatırla Portre Belgesel Kuşağı A Haber Perde Arkası Haber Özel Bir insan bir hikaye Toplumsal Hafıza Arka Plan Söz Teması Seyahatname Diplomasi
  • KLİPLER
  • A HABER RADYO
  • ANALİZ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • CANLI
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
  • OTOMOBİL
  • GALERİ
  • TÜRKİYE KUPASI
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Can Evim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimse Bilmez Sen Anlat Karadeniz Bir Zamanlar Çukurova Hercai Beni Bırakma Kuruluş Osman
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Klipler Analiz Portre Yazarlar Son Dakika Yaşam Magazin Teknoloji Din Tarih Sağlık
      Galeri Bakan Berat Albayrak'tan Ağrı'da yaralı askerlere ziyaret Asgari ücret için yeni açıklama… 2020 asgari ücret ne kadar olacak? Zam teklifleri ne kadar? İnfaz düzenlemesi için flaş açıklama! Genel af çıkacak mı? Ceza indirimi olacak mı? 2020 başında Meclis’e geliyor! Fenerbahçe'nin gözdesini Trabzonspor alıyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a Erzurum'da sevgi seli WhatsApp'ta bir devir yarın kapanıyor! WhatsApp toplu mesaj özelliği neden kaldırılıyor? Benim Tatlı Yalanım’ın Suna’sı Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi herkesi şaşırttı Çocuklar Duymasın yıldızı Pınar Altuğ ve kızı Su fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı
      Üye Girisi / Üye Ol Namaz Vakitleri RSS Bize Ulaşın Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası
Namaz Vakitleri şehir ara
    • Haberler
    • Ekonomi Haberleri
    • Enerji Bakanı Berat Albayrak: Tarihi günlerden geçiyoruz son 15 yıldır fiili olarak...

    Enerji Bakanı Berat Albayrak: Tarihi günlerden geçiyoruz son 15 yıldır fiili olarak...

    EKONOMİ
    Giriş Tarihi: 30.03.2018 Güncelleme Tarihi: 31.03.2018
    ENERJİ BAKANI BERAT ALBAYRAK: TARİHİ GÜNLERDEN GEÇİYORUZ SON 15 YILDIR FİİLİ OLARAK...

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi'nde konuştu. Albayrak, "Tarihi günlerden geçiyoruz. Son 15 yıldır fiili olarak yürüttüğümüz savaşla karşı karşıyayız" dedi.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Tarihi günlerden geçiyoruz. Son 15 yıldır fiili olarak yürüttüğümüz savaşla karşı karşıyayız, bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Son aylarda hepimizin malumu artık fiili değil, resmi bir savaşa dönen bu süreç, Afrin'de artık bir avuç terör örgütü mensubuyla değil, Türkiye olarak biz sadece PKK/PYD/YPG ile mi mücadele ediyoruz? Onların arkasında sağladıkları silahlarla, tüfeklerle, roketatarlarla, füzelerle bu destekler noktasında, iş makineleriyle açtıkları tünellerle, malum bazı ülkelerle de mücadele ediyoruz." dedi.

    Albayrak, Sahra Sultan Düğün Sarayı'nda yapılan AK Parti'nin Sultangazi İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Sultangazi'nin yapılan hizmetlerle önemli noktalara geldiğini belirterek, bu hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

    Albayrak, Sultangazi'de özellikle son bir yılda asayiş ve güvenliğin çok ciddi bir noktaya geldiğini kaydederek, "Cebeci taş ocakları konusunda, çevresel, gürültü, toz, toprak, kamyonlar, farklı endişelerin bir araya geldiği bu soruna yönelik vurulacak neşter. Bakanlığa geldiğimizden beri çok yoğun bir çalışma ve mücadele sonucunda, maden bölgesi yasal düzenlemesini çalışıp, geçtiğimiz aylarda meclisimizde kanunlaştırdıktan sonra, Büyükşehir Belediyemizle de anlaşarak, ihale süreci başlamak üzere sanıyorum takip eden hafta ilçemizden, onu da takip eden hafta Büyükşehir Belediye Meclisimizden de geçirdikten sonra, Cebeci taş ocakları konusuyla ilgili bazı adımlar atacağız. İç içe geçmiş, iş sağlığı güvenliği anlamında tehdit oluşturan, kaynak verimsizliği noktasında, artık ilçemizin sınırına kadar dayanan farklı anlamlarda tehdit eden durum noktasında, en önemlisi çevre kirliliği, gürültü, toz, toprak şu veya bu şekliyle gürültü kirliliği noktasında oluşturulan bu riski, tek maden ruhsatı altından birleştirip, çevresel olarak sütun duvarını da örterek, artık Sultangazi'deki Cebeci taş ocakları meselesini tarihe gömüyoruz." diye konuştu.

    Türkiye ve İstanbul'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Albayrak, şunları aktardı:

    "Tarihi günlerden geçiyoruz. Son 15 yıldır fiili olarak yürüttüğümüz savaşla karşı karşıyayız, bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Son aylarda hepimizin malumu artık fiili değil, resmi bir savaşa dönen bu süreç, Afrin'de artık bir avuç terör örgütü mensubuyla değil, Türkiye olarak biz sadece PKK/PYD/YPG ile mi mücadele ediyoruz? Onların arkasında sağladıkları silahlarla, tüfeklerle, roketatarlarla, füzelerle bu destekler noktasında, iş makineleriyle açtıkları tünellerle, malum bazı ülkelerle de mücadele ediyoruz. Yüz sene önce ecdadımızın, dedelerimizin ve ninelerimizin ortaya koyduğu bir Kurtuluş Savaşı'ndan çok daha şedit ve kritik, hayati bir Kurtuluş Savaşı ile karşı karşıya olduğumuz bir dönem ve bu savaşı veren, bu milletin önünde en ön safta kefeni cebinde bu siyaseti ortaya koyan Cumhurbaşkanımızın yanında durmanın ne kadar hayati olduğu bir dönemdir. Bütün dünya ayağa kalkmış bir kişiye saldırıyor, bir insana saldırıyor, izliyoruz değil mi? İşte bugün burada bu teşkilat olarak, bu teşkilatın kaderi, bu partinin kaderi, bu ülkenin kaderiyle artık yek vücut olmuştur, 15 Temmuz bunun gözyaşı, ter ve kana büründüğü bir tarih olmuştur."

    Türkiye'nin hayati bir dönemden geçtiğini dile getiren Bakan Albayrak, "PYD/YPG, FETÖ, DEAŞ falan hikaye, buna finansal olarak, askeri olarak, lojistik olarak kimlerin destek verdiğinin farkında olan bir millet olarak, bu ülkenin bekasıyla ilgili bir süreci yaşadığımız bu günlerde artık süreç, bu parti ve teşkilatlar olarak bu yüzyılın kaderinin şekilleneceği 2019 seçimlerine yüz yıllık bir mührü vurma dönemidir." değerlendirmesinde bulundu.

    iptal

    kalan karakter 1000

    yorumla

    ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AHABER veya ahaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • A A

    DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

    • DOĞAL GAZ FATURALARINI DÜŞÜRECEK 7 MADDE! DOĞAL GAZ FATURASI NASIL DÜŞÜRÜLÜR? Doğal gaz faturalarını düşürecek 7 altın yol!
    • ÇİN'DEN TESLA HAMLESİ Çin'den Tesla hamlesi
    • ASGARİ ÜCRET İÇİN YENİ AÇIKLAMA… 2020 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK? ZAM TEKLİFLERİ NE KADAR? Asgari ücret için yeni açıklama… 2020 asgari ücret ne kadar olacak? Zam teklifleri ne kadar?
    • RUSYA'DAN DOĞAL GAZ AÇIKLAMASI Rusya'dan doğal gaz açıklaması
    • ERKEN EMEKLİLİK BORÇLANMA ÖDEMESİ NASIL YAPILIR? DOĞUM VE ASKERLİK BORÇLANMA ÜCRETLERİ NE KADAR? Erken emeklilik ödemesi için son fırsat!
    • CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DAN KONKORDATO REFORMU AÇIKLAMASI Fuat Oktay'dan "konkordato reformu" açıklaması
    • BAKAN BERAT ALBAYRAK: ÇOK DAHA İYİ BİR DÖNEME HIZLA İLERLİYORUZ Bakan Albayrak: Çok daha iyi bir döneme hızla ilerliyoruz
    • SGK SSK BAĞKUR 3 MAAŞ AVANS 10 MAAŞ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? EMEKLİYE FAİZSİZ AVANS ŞARTLARI NELER? Emekliye faizsiz avans!
    • BAKAN CAHİT TURHAN: TÜRKİYE O ALANDA MERKEZ OLACAK Bakan Turhan: Türkiye o alanda merkez olacak
    • BORSA İSTANBUL'DAN YENİ REKOR Borsa İstanbul'dan yeni rekor
      ahaber.com.tr
      • VİDEO
      • CANLI YAYIN
      • PROGRAMLAR
        • Düşünce Atlası
        • Yaz Boz
        • Kadraj
        • Toplumsal Hafıza
        • Canan Barlas ile Gündem
        • Arka Plan
        • Memleket Meselesi
        • Seyahatname
        • Belgesel Kuşağı
        • Diplomasi
        • Söz Teması
        • Medya Dünyası
        • İş'in sırrı
        • Dijital Çağ
        • Z Raporu
        • 1.Sayfa
      • Üye Girişi
      • Üye Ol
      • A HABER ÖZEL
      • GÜNDEM
      • EKONOMİ
      • SON DAKİKA
      • YAŞAM
      • DÜNYA
      • SPOR
      • MAGAZİN
      • TEKNOLOJİ
      • OTOMOBİL
      • DİN
      • TARİH
      • SAĞLIK
      • YAZARLAR
      • VİDEO
        • Programlar
        • Gündem
        • Yaşam
        • Dünya
        • Spor
        • Ekonomi
        • Kültür Sanat
        • Teknoloji
        • Otomobil
      • GALERİ
        • En Yeniler
        • Gündem
        • Yaşam
        • Dünya
        • Ekonomi
        • Magazin
        • Spor
        • Otomobil
        • Teknoloji
      • RSS
      • BİZE ULAŞIN
      • KÜNYE
      • VERİ POLİTİKASI
      • KARİYER
      • FREKANSLAR
      • ARŞİV
      • YAYIN AKIŞI
      • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
      Daha Fazla Gör
      • Sushi (suşi) nasıl yapılır? Evde sushi tarifi ve malzemeleri nelerdir?
      • Masterchef Cemre kimdir? Masterchef eleme adayı Cemre kaç yaşında, nereli?
      • Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı canlı anlatım izle! | Video
      • Asgari ücret için yeni açıklama… 2020 asgari ücret ne kadar olacak? Zam teklifleri ne kadar?
      • İnfaz düzenlemesi için flaş açıklama! Genel af çıkacak mı? Ceza indirimi olacak mı? 2020 başında Meclis’e geliyor!
      • İşte skandalların adamı CHP’li Engin Özkoç’un günah galerisi!
      • Dışişleri Bakanlığı: Güvenli bölgeyi teröristlerden temizleyene kadar Suriye'den çıkmayacağız
      • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan "konkordato reformu" açıklaması
      • Bakan Cahit Turhan: Türkiye o alanda merkez olacak
      • Adalet Bakanlığı'ndan Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç hakkında açıklama
      • Çin'den Tesla hamlesi
      • Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Türkiye-Libya anlaşması hakkında flaş açıklama
      • ahaber.com.tr
      • iPhone iPhone
      • iPad iPad
      • Android Android
      • Facebook
      • Twitter
      • Instagram
      • Flipboard Flipboard
      • Youtube
      • RSS
      BİZE ULAŞIN